Arsenal FC 3-1 Chelsea FC | KRAJ

Arsenal FC 3-1 Chelsea FC | KRAJ
26 prosinca 20:18 2020

Nisam imao dobar osjećaj za danas. Ni kada su izašli sastavi u kojima su neočekivano bili i James i Chilwell, a Arsenal je s druge strane započimao s polu-B sastavom… Ali koji je k* ovo bio?!

Da, Arsenal je poveo iz mekano dosuđenog jedanaesterca, njihov igrač je pao 1.5 sekundu prije kontakta. Da, povećali su vodstvo u najgorem trenutku random iz slobodnjaka. Ali, Chelsea se nije niti pojavio na utakmici do drugog poluvremena. Lampard je napravio ono što ne običava, dvije zamjene odmah na poluvremenu te uveo Jorginha i Hudson-Odoija umjesto Kove i Wernera, a naši su se probudili i vrlo solidno pritiskali na domaći gol… I onda Saka zabije onakav krumpir. Prestrašno. Ovo je baš tip utakmice u kakvoj ti apsolutno sve krene ukrivo… a da nisi baš ni zaslužio puno bolje od toga. Krenuo je Lamps u težu ofenzivu kasnije izvadivši Kantea za Havertza, Abraham je zabio na asistenciju Odoija, ali to je bilo to. Jorginho je promašio penal taman kada smo bili u poziciji da dođemo do boda.

Umjesto da zauzmemo drugo mjesto na tablici, sada smo ne-želim-uopće-pogledati-gdje. Kakva blagdanska depresija… a Dolazi Villa već za 2 dana. Frank, probudi ih. I sebe.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan / -2 = vrlo loš / -1 = loš / 0 = ni dobar ni loš / 1 = dobar / 2 = vrlo dobar do odličan / 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka