West Ham United 3-2 Chelsea FC | OCJENE

West Ham United 3-2 Chelsea FC | OCJENE
06 prosinca 21:19 2021

Bilo je ovo do sada najveće razočarenje ove sezone. Nadajmo se da će i ostati najveće… Ili bi to možda bio prevelik optimizam? U duhu tog optimizma, ako ste se mislili kladiti na Chelsea za titulu – sada je vrijeme. Koeficijent na Supersportu je 6.00(!), lako je moguće da nikada neće biti viši.

U ocjenama semafor. Par zelenih, par crvenih, i puno žutih između:

‘Zeleni’ su ovog puta (zapravo ponovno) Mason Mount (2.04) i Thiago Silva (1.51). Mount već drugu utakmicu za redom upisuje gol i asistenciju te osvaja CheCro titulu igrača utakmice, a Silva golom i čišćenjem s linije utvrđuje svoje vodstvo na ljestvici za cijelu sezonu. (Višu prosječnu ocjenu od njegovih 1.87 ima samo Kepa koji je odigrao tek par utakmica, a ocjene su mu napuhane pobjedama u penalima.)

‘Crveni’ su Jorginho (-1.80) i Mendy (-2.20). Zajedno su uprskali kod prvog gola i ‘otvorili špinu’ domaćima. Mendy je nakon toga loše reagirao i kod preostala dva gola te potpuno zasluženo ima najnižu ocjenu ove sezone – nižu čak i od Saúlovih poluvremena iz noćne more protiv Ville i Watforda.

Ovo je ujedno i najlošije ocijenjena utakmica ove sezone te utakmica s najvećom razlikom između prvog i zadnjeg (čak 4.24).Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka