Brighton & Hove Albion FC 1-1 Chelsea FC | OCJENE

Brighton & Hove Albion FC 1-1 Chelsea FC | OCJENE
04 siječnja 22:34 2020

Još jedan razočaravajuć rezultat. Sada je već bizarno koliko vjerno pratimo niz dobra-loša-dobra utakmica itd… Ovog puta smo bili blizu da (makar rezultatski) razbijemo taj crni (sivi?) niz, ali su nas presjekle škarice Jahanbhakskahahksa koji je zabio svoj tek drugi pogodak za domaćine… Je li se samo meni čini ili mi uvijek nekako služimo za ”razbijanje tuđih crnih nizova”?

Na vrhu i dnu iznenađenje. Najbolji igrač dosadašnjeg dijela sezone Mateo Kovačić (-0.81) prvi put ove sezone najgore je ocijenjeni igrač utakmice, dok je jedan od ovosezonskih najgorih, Kepa Arrizabalaga (2.46) prvi put CheCro igrač utakmice. Scenarij je to koji više naliči prošloj sezoni nego ovoj. Kepa, samo tako nastavi, Mateo, nadamo se da je ovo iznimka.

Osim što je golman (uvjerljivo) najbolje ocijenjen, puno o našem nastupu govori i činjenica da je idućih četvero igrača po ocjenama – četvero braniča, od kojih svi osim Zoume imaju dobru ocjenu (1+). Većina ostalih igrača odigrala je neimpresivnu utakmicu, dok su neki zaglibili u minus…Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka