Everton FC 1-0 Chelsea FC | KRAJ

Everton FC 1-0 Chelsea FC | KRAJ
12 prosinca 22:50 2020

Obistinile su se crne najave da je Pulisic skupio još jednu ozljedu tako da Lamps nažalost nije mogao početi u sastavu najavljenom u našoj zadnjoj kolumni. Havertz je potom pogurnut na krilo, a na suprotnoj strani je još jednom zaigrao njegov sunarodnjak Werner. Ostatak momčadi bio je očekivan.

Neočekivano je, pak, bio način na koji je Chelsea započeo utakmicu. Vrlo blijedo i bezidejno. Potom je Mendy skrivio jedanaesterac i Everton je poveo preko Sigurdssona kojemu je ovo već šesti(!) gol protiv nas. Tek onda se Chelsea trgnuo i skoro odmah izjednačio preko Jamesa (2x) i Zoume nakon prekida, ali nažalost nije ušlo.

U drugom poluvremenu nastavio se pritisak na gol, a još dvaput je pogođen i okvir gola (Mount 2x), ukupno 3 puta na utakmici. Lampard se po prvi puta ove sezone našao u situaciji da ni na klupi nema pravog rješenja. Havertza je na krilu morao zamijeniti Abraham, a kasnije je ušao još i Gilmour, ali bez efekta. Tužno je ovo otriježnjenje nakon tek uspostavljenih snova o tituli… Sutradan Spursi i Liverpool imaju priliku otići na velikih +5.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka