Drinkwater: “Utrka još nije gotova”

Drinkwater: “Utrka još nije gotova”
30 prosinca 20:52 2017

Danny Drinkwater danas je predivno zabio svoj prvi pogodak u dresu Chelseaja i vjeruje da još mogu obraniti svoju titulu.

Conteova momčad je današnjom 5-0 pobjedom protiv Stoke Cityja došla na drugo mjesto Premier lige, 13 bodova iza Manchester Cityja.

Chelsea je poveo 3-0 u prvom poluvremenu pogotcima Rudigera, Drinkwatera i Pedra, a krajnji rezultat postavili su Willian i Zappacosta u drugom poluvremenu.

“Ide nam dobro. Što više pobjeda zaredom skupimo, to bolje za nas,” rekao je Drinkwater za BBC.

“Odlično smo kontrolirali utakmicu. Dobro smo krenuli. Možemo prenijeti samopouzdanje iz ove u utakmicu s Arsenalom, ali to će biti potpuno drugačija utakmica.”

Utrka nije gotova dok nije gotova. Moramo nastaviti pobjeđivati.”

“Sretan sam zbog svog pogotka, lijep je osjećaj zabiti,” dodao je za kraj.

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Šimun Mihanović

Rođen Ljeta Gospodnjeg 1994. u Malom Mistu velikih talenata, široj javnosti poznatom kao Splitu gradu. Čistokrvni Poljičanin, iz loze Mihanovića, zvanih 'Knezovi'. (Na jedvite jade) završio Tehničku školu u Splitu, smjer Mehatronika. Trenutno student elektrotehnike na FESB-u, gdje uživa zvjezdani status. Otac mu je donio Drogbin dres iz Obale Bjelokosti (2005. godine), a on ga je, razočaran žarkim bojama istoga, obojao u plavo. Tako je počela njegova ljubavna priča s Chelseajem... U slobodno vrijeme igra CS:GO, WoT i Star Citizen, slaže makete, gleda (loše) filmove i čita knjige.

Vidi Više Članaka