Chelsea FC 3-0 Wolverhampton Wanderers FC | OCJENE

Chelsea FC 3-0 Wolverhampton Wanderers FC  | OCJENE
09 listopada 11:49 2022

Jesmo li mi ovo napokon počeli dobro igrati? Prve dvije pobjede za redom još od travnja, prve dvije ‘prazne mreže’ za redom još od veljače. I to uvjerljivim rezultatima, dva puta po 3-0. ‘New manager bounce’, ili zaista stvari idu na bolje?

I strijelci samih golova su idealni, točno igrači kojima je gol očajnički trebao. Havertz (1.86) je zabio prvi, Pulisic (1.75) drugi, a mladi Broja (2.14) treći. Svima je to prvi gol ove sezone (Havertzu ipak drugi*), a Broji prvi za klub uopće. Ipak, CheCro igrač utakmice nije strijelac, već dvostruki asistent Mason Mount (2.42) kojemu je također ovakav nastup očajnički trebao. Prva mu je ovo odlična ocjena cijele sezone, te prva MotM titula.

Fantastične su vijesti da igrači kojima do sada nije išlo su napokon nešto učinili, a da smo istovremeno odmorili one druge. Graham Potter odlučio se za velik rizik, rotaciju čak 7 igrača u odnosu na prethodni izvrsni nastup protiv Milana, i – fantastično pogodio. Bravo.

Čak je mladi Chukwuemeka (0.63) dobio zadnjih nekoliko minuta da upiše debitantski nastup za klub. Jedina iole negativna stvar oko ove utakmice je što je Jorginho (1.28) ponovno najlošiji starter, odnosno u ovom slučaju najmanje dobar starter. To mu je već drugi put za redom, prvi kojemu je to ove sezone uspjelo… Nema veze, Kovačića se ovu utakmicu odmorilo, Loftus-Cheek nastavlja gaziti, a Kanté se svaki čas vraća s ozljede. Hoće li Potter biti prvi trener koji shvaća da se Jorginho u pravilu ne isplati?Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka