TRANSFER NAGAĐANJA: Lukaku se vraća u Chelsea za rekordnu svotu!

TRANSFER NAGAĐANJA: Lukaku se vraća u Chelsea za rekordnu svotu!
04 kolovoza 19:03 2021

Kako navode brojni relevantni talijanski izvori, Romelu Lukaku trebao bi se u spektakularnome transferu vratiti u Chelsea!

Jasno je k’o dan da baš i nema raspoloživih vrhunskih napadača, jedino se za Lukakua čini kako ima nade dovesti ga na Bridge.

Klub bi to koštalo ogromnih 130 milijuna eura što bi postao novi rekord Premier lige – barem dok City ne dovede Grealisha ili Kanea.

Kladionice na ovaj transfer daju koeficijent od oko 1.5 što znači da priča stvarno ima podlogu, vjerojatnost da dođe je velika!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka