SLUŽBENO: Thiago Silva potpisao za Chelsea!

SLUŽBENO: Thiago Silva potpisao za Chelsea!
28 kolovoza 12:49 2020

Nakon dana čekanja i šuškanja, konačno je službeno: Thiago Silva stiže u Chelsea! 

Čvrsti Brazilac pokušat će svojim nadasve velikim iskustvom i igračkom inteligencijom unijeti malo reda i discipline u dezorijentiranu Chelseajevu obranu. Iako mu je 35 godina, ne sumnjamo kako će Chelsea izrazito profitirati od ove bagatele od transfera (dobili smo ga BESPLATNO). 

O Monstro će potpisati jednogodišnji ugovor s opcijom produljenja za još 12 mjeseci te pritom, navodno, zarađivati šest milijuna funti godišnje. To će mu biti prvo igračko iskustvo u Premier ligi nakon brazilske, ruske, portugalske te talijanske i francuske lige.

Neke od brojnih igračkih kvaliteta Thiaga su savršeno čitanje igre, odlično pozicioniranje i dobra tehnika za jednog stopera.

Thiago, dobrodošao i osjećaj se kao kod kuće. Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Borna Škrlec

Mlada nada hrvatskog kvizaštva s čak dva skoro pa uspješna, ali i jednim pobjedonosnim nastupom na Potjeri. Završio zagrebački MIOC s odličnim, trenutno studira strojarstvo. U svojoj raskošnoj nogometnoj karijeri sakupio je preko dva (čitaj: ukupno tri) nastupa za limače NK Zeline. Ne voli kišobrane, povrće i Pepa Guardiolu. Inače, uživa u Monty Pythonu, Seinfeldu, Johnny Cashu, čvrstom nogometu i dugim šetnjama uz more.

Vidi Više Članaka