SLUŽBENO: Mount potpisao novi ugovor!

SLUŽBENO: Mount potpisao novi ugovor!
15 srpnja 17:17 2019

Uoči putovanja u Japan, iz kluba stiže još jedna izvrsna vijest, Mason Mount je produžio ugovor.

Mladi englez je u klubu od svoje 6. godine, a većinu svoje profesionalne karijere je proveo na posudbama, prošle sezone u Derbyju gdje je očito impresionirao Lamparda dovoljno da mu da šansu za proboj u prvu momčad Chelseaja. Potencijala definitivno ima, a ako je suditi prema zalaganju na dosadašnjim utakmicama predsezone, ima i volju.

Novi ugovor će ga na Stamford Bridgeu zadržati najmanje do 2024. Još jedan odličan potez uprave u trenutku kada nemamo puno opcija. Samo tako nastavite!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Šimun Mihanović

Rođen Ljeta Gospodnjeg 1994. u Malom Mistu velikih talenata, široj javnosti poznatom kao Splitu gradu. Čistokrvni Poljičanin, iz loze Mihanovića, zvanih 'Knezovi'. (Na jedvite jade) završio Tehničku školu u Splitu, smjer Mehatronika. Trenutno student elektrotehnike na FESB-u, gdje uživa zvjezdani status. Otac mu je donio Drogbin dres iz Obale Bjelokosti (2005. godine), a on ga je, razočaran žarkim bojama istoga, obojao u plavo. Tako je počela njegova ljubavna priča s Chelseajem... U slobodno vrijeme igra CS:GO, WoT i Star Citizen, slaže makete, gleda (loše) filmove i čita knjige.

Vidi Više Članaka