Aston Villa FC 2-1 Chelsea FC | OCJENE

Aston Villa FC 2-1 Chelsea FC | OCJENE
27 svibnja 21:32 2021

Naša zadnja ligaška i predzadnja utakmica sezone definitivno je bila za zaborav. Zabrinjava što smo tako olako izgubili u utakmicu koja je bila must win, makar na kraju postigli svoj cilj i bez te pobjede. Što to govori o ovoj ekipi?

Što se ocjena tiče, vidimo stari dobri ‘semafor’. Jedna zelena ocjena na vrhu, puno žutih i par crvenih na dnu. CheCro igrač utakmice je po treći put ove sezone Ben Chilwell (1.37), odnosno drugi put u zadnje 3 utakmice. Najmanje loš bio je i protiv Leicestera, a u oba susreta tu titulu zaslužio je zabivši jedine naše pogotke na utakmici (s tim da mu je ovaj u prvoj utakmici neopravdano poništen). Čini se da Chilwell svakodnevno uči od Alonsa…

Imamo petoricu negativno ocijenjenih. Christian Pulisic (-0.33) nastavio je svoju meh formu. Kapetan Azpilicueta podbacio je u susretu kada je svoju momčad trebao voditi do ključne pobjede. Timo Werner (-1.00) opet je bio štetočina, Mateo Kovačić (-1.10) kao da je još uvijek ozlijeđen, a Jorginho (-1.93) kao i obično ponajviše nastrada u ocjenama.

Ocjene ove konkretne utakmice sada su manje važne. Vrijeme je da pogledamo ukupne ocjene za ovu sezonu. Tu je N’Golo Kanté (1.30) upravo prešao Antonia Rüdigera (1.29) za jednu decimalu, zahvaljujući činjenici da je propustio ovu utakmicu. Svi drugi daleko su iza, tako da se utrka za CheCro igrača sezone svodi na njih dvojicu. Tko bolje odigra u finalu, nosi titulu!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka