Najava utakmice (Man Utd): Vražji prasak

Najava utakmice (Man Utd): Vražji prasak
23 listopada 16:59 2020

Clean sheet u Ligi prvaka protiv poprilično jake ekipe? Može. Utakmica protiv Seville u utorak je bila dobra naznaka kako naša obrana može izgledati kada ima nekoga s iskustvom. Napad nije baš funkcionirao, ali to je više iznimka nego pravilo. Ako ih uspijemo uskladiti za sutra, trebalo bi dobro izgledati.

18:00 – Sportklub 1

Zadnji okršaj protiv Uniteda je bio u polufinalu FA kupa u sedmom mjesecu, kada smo ih na Wembleyu svladali sa 3-1. Prošle sezone smo sveukupno četiri puta igrali protiv Vragova iz Manchestera i samo tu posljednju utakmicu pobijedili. Očito imaju naš broj, tako da se sutra trebamo dodatno paziti.

U zadnjih pet utakmica imamo po dva remija i pobjede te jedan poraz. United ima jednu manje odigranu utakmicu, a u četiri odigrane su dvaput izgubili i dvaput pobijedili. Oni su u Ligi prvaka u utorak postigli jako dobar rezultat, pobijedivši PSG u Parizu sa 2-1 pa ih očekujemo vedre i u dobrom raspoloženju.

Frank je na konferenciji rekao da u Manchester jedino neće putovati Kepa, koji ima problema s ramenom, i Gilmour koji još nije spreman zbog ozljede. Osvrnuo se na to da je su utakmice protiv velikih ekipa bitne, ali da smo prošle sezone bacali bodove protiv slabijih timova te da zato treba igrati tekmu po tekmu.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka