Real Madrid C.F. 1-1 Chelsea FC | KRAJ

Real Madrid C.F. 1-1 Chelsea FC | KRAJ
27 travnja 22:42 2021

Tuchel je započeo s istim sastavom kao prije (samo) 3 dana, što je značilo da ta, neobično defenzivna postavka, nije bila plod rotiranja, već isprobavanje plana za Real. Zaigrao je tako Azpilicueta opet na desnom ‘krilnom beku’, a Werner na ‘špicu’. Zidane je, s druge strane, očito prepadnut Tuchelovim strojem, odlučio postaviti ekipu prema Chelseaju te je zaigrao u formaciji 3-5-2, koja je općepoznato bolji counter za naših 3-4-3 od bilokoje formacije s četvoricom straga.

S razlogom se Zidane bojao. Chelsea se od samog početka nametnuo kao bolja momčad. U prvih 25 minuta mogli smo zabiti barem 3 gola, ali je ušlo samo Pulisicu kada se hladnokrvno prošetao pored zmije i zakucao u praznu mrežu. Nakon toga razliku su napravili napadači. Naš je promašio (barem) jednu mrtvu šansu, dok je njihov iz jedne(!) prilike pogodio stativu i zabio majstorski gol.

U drugom poluvremenu nastavila se ista priča. Skoro pa potpuna dominacija Plavih, ali ovog puta bez gola… Napravio je Tuchel tražeći taj gol i trostruku promjenu u jednom trenu (Ziyech, Havertz i James umjesto Pulisica, Wernera i Azpilicuete), ali ostali smo na istom rezultatu. Nije to loš rezultat, dapače, ovaj gol u gostima je zlata vrijedan… ali ostat će žal za drugim. 1-2 bi bio ‘duplo’ bolji rezultat od 1-1. Ovako je prolaz još uvijek itekako otvoren…

Vrijedi spomenuti – Veselilo nas je vidjeti Edena Hazarda na terenu, pogotovo s obzirom da nam nije naudio. Nadajmo se da će se isto ponoviti za 8 dana na Stamford Bridgeu.

OCJENJIVANJE IGRAČA
-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka