Chelsea FC 0-1 Arsenal FC | KRAJ

Chelsea FC 0-1 Arsenal FC | KRAJ
12 svibnja 23:10 2021

Za ne povjerovati je da ovo, ne da nismo pobijedili, nego čak izgubili. Jako frustrirajuća utakmica i naš drugi poraz protiv Arsenala ove sezone.

  • Tragikomičan pogodak Arsenala koji im je poklonio Jorginho. Nešto je sklon kiksevima u zadnje vrijeme i to baš kod dodavanja, tj baš kod onoga u čemu bi trebao biti najbolji.
  • Havertz se sam izborio za ogromnu 1 na 1 priliku, ali zapucao je čitav gol.
  • U prvome dijelu je još Mount 2-3 puta jako opasno pucao, a Arsenal se jedva obranio. Bili smo znatno bolji, ali na odmor idemo u deficitu.
  • Drugi dio bio je još gori. Jako jako frustrirajuće za gledati, Arsenal se u potpunosti povukao, a naši nisu uspjeli probiti ni za živu glavu.
  • U zadnjim minutama regularnog dijela Zouma gađa gredu, onda Giroud gađa gredu. Neće pa neće.
  • Bili smo puno puno bolji, ali ovo stvarno nije bila naša večer. Statistika izgleda kao da smo ih zgazili 2-3 razlike.
  • Od komforne situacije opet se dovodimo u situaciju u kojoj nećemo imati mira do samoga kraja prvenstva. Dva poraza u dvije utakmice protiv Arsenala ove sezone.

OCJENJIVANJE IGRAČA
-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka