Leeds United FC 0-0 Chelsea FC | KRAJ

Leeds United FC 0-0 Chelsea FC | KRAJ
13 ožujka 15:22 2021

Tuchel je očekivano odlučio podosta izrotirati momčad prije uzvrata s Atleticom. Jorginho i Mount, s obzirom da ne mogu igrati u spomenutoj utakmici, su naravno započeli, cijeli vezni red u 3-4-3 osim Kantéa je odmoren, a sprijeda su zaigrali Mount i Ziyech iza Havertza koji je još jednom bio lažna devetka. Možda i najzanimljivije, Pulisic je isproban na desnom wing beku u svom prvom ligaškom startu pod Tuchelom. Nisam siguran da mu se to sviđa, ali eto.

Bila je to vrlo živahna utakmica, kakva je i svaka protiv Bielsinog Leedsa. Taj hrabri agresivni stil poprilično je uspješno unemogućio uspostavu Tuchelove igre, ali su prilike svejedno prolazile – na obje strane. Obje grede su pogođene, domaćinima je poništen gol zbog (postojećeg) zaleđa, a vidjeli smo još i mnoštvo poluprilika.

Ipak, prošle su 3 četvrtine utakmice i još uvijek je bilo 0-0 na semaforu, tako da je Tuchel morao mijenjati. Izašli su Ziyech i Pulisic umjesto Wernera i Jamesa, čime je kompletno izmijenjena desna strana našeg napada. Nedugo zatim morao je ući i Hudson-Odoi umjesto Mounta, pa smo zadnjih 15ak minuta odigrali s istim napadom kao protiv Evertona. Taj napad ovog puta nažalost nije bio djelotvoran tako da kući idemo s jednim bodom…

Drugi je ovo put za redom da kiksamo utakmicu pred Ligu prvaka. Je li igračima u glavi Atletico? Propustili smo i priliku da pređemo Leicester na 3. mjestu, makar bi oni imali utakmicu manje. Šteta.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka