Chelsea FC 0-0 Sevilla F.C. | KRAJ

Chelsea FC 0-0 Sevilla F.C. | KRAJ
20 listopada 22:56 2020

Lampard je napravio tri promjene u odnosu na prethodnu utakmicu. Očekivano sve tri u obrambenom dijelu momčadi. Vratili su se Mendy i Silva (hvala Jahveu, Allahu, Krišni, Manituu ili u koga-god-već-vjerujete), a započeo je i James u sada već standardnoj rotaciji s kapetanom Azpilicuetom. U prvom sastavu su, dakle, nastavili (do)kapetan Jorginho i Lampardov ljubimac Mount koji je opet zaigrao na lijevom krilu, otjeravši ponovno Pulisica na njegovu drugu najdražu stranu, desnu.

Na trenutke se u prvom poluvremenu činilo da Sevilla ne može do lopte, a onda obrnuto. U jednom trenutku je posjed čak bio 63% za goste, ali su domaći ipak bili konkretniji u prilikama. Većih prilika, doduše, nije bilo sve do… pa, nije ih bilo. Ni s jedne strane, čak ni kada su ušli Ziyech i Kovačić. Izašli su Mount i Jorginho, što je sigurno veliki plus za Lamparda u očima navijača.

Ovo je bilo mirnih i taktički odigranih 0-0 s kojih su obe momčadi zadovoljne, pogotovo s obzirom da su na papiru uvjerljivo najjače ekipe u grupi.

Iskreno, drago mi je za promjenu vidjeti 0-0. At this point, svi ćemo radije vidjeti 0-0 naše momčadi nego 3-3… Imamo traume od primanja golova. Usput, ovo je druga utakmica u kojoj igraju i Mendy i Silva i druga u kojoj ne primamo gol. To mora da znači nešto!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka