Tottenham Hotspur FC 1-1 (5-4p) Chelsea FC | OCJENE

Tottenham Hotspur FC 1-1 (5-4p) Chelsea FC | OCJENE
01 listopada 18:06 2020

Remi s osjećajem i posljedicom poraza. Nije Chelsea bio toliko loš protiv Spursa, dapače, rano je poveo, imao puno posjeda i mogućnosti povećati prednost na nedostižnu razinu, ali to kao i puno puta prošle sezone nisu uspjeli… Mourinhovi momci su izjednačili i onda perfektno izveli svih 5 penala. Šteta, to je lutrija jedanaesteraca.

Da je ta lutrija pošla na našu stranu, vjerujem da bi svakome ocjena bila u prosjeku za 0.5 viša, ali tu smo gdje smo. CheCro igrač utakmice je po drugi put Timo Werner (1.63). Napokon je zabio u službenoj utakmici, i to dobar golgeterski gol s ruba šesnaesterca u golmanov donji lijevi kut. Prvi od njih mnogo! Drugi je uvijek dobri Kanté (1.46), a treći asistent Azpilicueta (1.33) koji je prilikom svog dodavanja Werneru briljantnim lažnjakom po ćevape poslao našeg nesuđenog lijevog beka, Sergia Reguilona.

Valja spomenuti (vrlo) dobar debi Édouarda Mendyja (1.16). Napokon, nakon dugo vremena smo imali golmana koji ulijeva povjerenje. Suvereno je hvatao lopte, samopouzdano šlao i duga i kratka dodavanja te, što je najvažnije, skupio par odličnih obrana. Da nije zakazao na jedanaestercima, bio bi igrač utakmice.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka