Chelsea FC 1-1 (6-5p) Villarreal CF | KRAJ

Chelsea FC 1-1 (6-5p) Villarreal CF | KRAJ
11 kolovoza 23:51 2021

Chelsea je u sezonu ušao sjajno. Briljantnih prvih 10 minuta, gol za vodstvo i sveukupno vrlo dobro prvo poluvrijeme označili su zaista dobar početak. Nažalost, nije cijela utakmica bila toliko dobra, što je sličan obrazac kao i do sada u predsezoni. Villarreal je krajem prvog poluvremena pogodio gredu, a početkom drugog i stativu. Druga prilika došla je nakon rijetke greške Mendyja koji se istom prilikom iskupio odgurnuvši Morenov udarac 1 na 1 u stativu. Vrlo negativan moment utakmice bila je i ozljeda Ziyecha, strijelca jedinog pogotka (asistent Havertz).

U drugom poluvremenu prepustili smo loptu protivniku, oni su pritiskali s nedopustivo velikim brojem prilika… i onda zasluženo došli do izjednačenja. Nakon toga naši su se probudili. Nije bilo više ničeg spektakularnog, par dobrih pokušaja, ali makar je Villarreal postao bezopasan. Utakmica je otišla u produžetke, a potom i na penale…

Tuchel je netom prije penala zamijenio golmane i uveo specijalista Kepu koji je obranio penal za pobjedu i trofej! Ukupno je izvedeno 7 penala sa svake strane, od naših je promašio samo prvi izvođač Havertz, a Kepa je obranio 2 penala uključujući onaj odlučujući.

Od ukupno ŠEST natjecanja ove sezone, osvojili smo prvi trofej – Superkup, koji nam ‘bježi’ već 23 godine. Svoj prvi osvojili smo davne 1998. protiv Reala, a u međuvremenu smo gubili 3 puta za redom. Ove sezone – 1/1 u trofejima. Nije loše, idemo dalje!

OCJENJIVANJE IGRAČA
-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka