Atletico Madrid 0 – 1 Chelsea FC | OCJENE

Atletico Madrid 0 – 1 Chelsea FC | OCJENE
26 veljače 20:58 2021

Nismo dugo doživjeli ovako slatku pobjedu u Ligi prvaka, zar ne?

Kao prvo bih naglasio da smo u ovoj utakmici stvarno izgledali kao momčad, a to će ocjene i potvrditi. Nema velikih međusobnih odstupanja osim jednog igrača – onog najbolje ocjenjenog.

Olivier Giroud, ruku na srce, ne bi vjerojatno dobio ocjenu veću od 1.0, ali nakon ONAKVOG pogotka sve ostalo je postalo manje bitno. Ovdje ne treba puno pričati, zbog onakvih stvari gledamo nogomet – čak i da je sve ostalo naš Oli napravio loše, zaslužio je ovakvu ocjenu. Fantazija.

Ostatak je više-manje stao u pola ocjene. Kovačić nije odigrao maestralno kako je znao pod Tuchelom, ali opet vrlo dobro. Mount – zapravo isto tako.

Valjalo bi pohvaliti obranu, ne samo stoperski trojac nego više-manje sve koji su sudjelovali. Održali smo Suareza i Felixa na samo par bezopasnih pokušaja. I kao šlag na tortu, Rudiger je pokazao upravo odvratnome Suarezu gdje mu je mjesto, samo zato bih mu dao pola ocjene više!

Jedini ispod ocjene 1 od igrača koji su igrali većinu utakmicu tu je Marcos Alonso. Mislim i nadam se da će i tome eksperimentu jednom doći kraj, jer jedan pogodak u 5 (tj ove sezone jedan u 8 utakmica) utakmica ne može nadoknaditi svu prosječnost. Mendy je također ispod 1, imao je malu nesigurnost s loptom na početku, ali zapravo i nije dobio priliku iskupiti se jer protivnik nije zapucao po golu.

More of the same guys, idemo po prolaz u uzvratu!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka