Juventus FC 1-0 Chelsea FC | KRAJ

Juventus FC 1-0 Chelsea FC | KRAJ
29 rujna 22:46 2021

Odlučio je Tuchel vratiti na 3-4-3 nakon loše predstave protiv Cityja… ali čini se da nije u tome bio problem. Drugi loš nastup za redom, drugi 0-1 poraz za redom. Nešto ne valja, ali nisam siguran što. Možda nije ni Tuchel. Nije mu pomoglo ni zamijeniti Alonsa na poluvremenu Chilwellom, niti ponovna promjena u 3-5-2 s trostrukom zamjenom iz akademije (CHO, RLC i Chalobah, gdje je potonji kratko zaigrao na zadnjem veznom). Na kraju nije pomogao, naravno, ni Barkley kao zadnja zamjena.

Glave gore, idemo dalje. Slijedi Southampton kod kuće, pa onda (ovog puta) dobrodošla reprezentativna stanka. Više vremena Tuchelu da smisli rješenje…

OCJENJIVANJE IGRAČA
-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka