Leicester City FC 2-0 Chelsea FC | OCJENE

Leicester City FC 2-0 Chelsea FC | OCJENE
20 siječnja 21:49 2021

Još jedna utakmica, još malo žutila i crvenila:

Druga najlošije ocijenjena utakmice sezone (nakon nedavne protiv Cityja) donijela nam je samo dva (jedva) pozitivna igrača, od kojih je prvi golman, a drugi zamjena. Édouardu Mendyju (0.07) ovo je svakako najtužnija MotM titula koju je dobio ove sezone, a s ovom se izjednačio s Hudson-Odoijem te Wernerom (da, njim) po broju CheCro titula igrača utakmice. Isti taj Timo Werner (0.06) za dlaku je završio drugi, a ovo mu je prvi put da se nalazi u prva 3 najbolje ocijenjena igrača još od domaće utakmice protiv Rennesa prije par mjeseci… Best of the rest je naš Mateo Kovačić (-0.24) zbog solidnog prvog poluvremena.

Grozota na dnu. Ben Chilwell skupio je svoju daleko najlošiju ocjenu ove sezone (-1.60), zapravo, to se može reći za svu četvoricu najgorih. Antonio Rüdiger (-1.71) vratio se starim navikama, a Tammy Abraham (-1.99) nastavio je s onim što inače (ne) radi. Predzadnji je povratnik s ozljede Reece James (-1.75) koji je na svoju sreću propustio zadnjih par utakmica pa mu ukupna ocjena nije propatila koliko ostalima… Zbog toga je bio nakratko preuzeo prvo mjesto u ukupnom poretku, ali je sada svoju ocjenu i on us*ao. Tako sada igrač sezone ponovno postaje onaj koji zadnjih par utakmica nije igrao – N’Golo Kanté. (Zapravo, da bi bilo što ironičnije, najbolju prosječnu ocjenu ima jedini igrač koji trenutno pakira kofere, Fikayo Tomori, ali on nije odigrao niti 5 utakmica pa ga nećemo računati).Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka