Crystal Palace FC 0-1 Chelsea FC | KRAJ

Crystal Palace FC 0-1 Chelsea FC | KRAJ
30 prosinca 14:52 2018

Chelsea je opet odigrao preslikanu utakmica kao mnogo puta ove sezone protiv protivnika koji se brani duboko. Puno posjeda, puno dodavanja na centru terena, ali malo pravih prilika za doći u vodstvo. Ipak, u drugome dijelu malo se otvorila utakmica, a naš jedini pogodak došao je iz izvora za koji se malo tko nadao!

  • Jorginho ima gori šut možda čak i od Kovačića. Također, duga dodavanja mu danas i nisu bila najbolja. Ipak, u obrambenoj fazi igre pokazao je dosta inteligencije.
  • Kante je još jednom odigrao odlično te bio naš daleko najbolji igrač na terenu. Sve manje i manje argumenata ide u prilog apolegetima narativa da on igra na krivoj poziciji. Možda naši problemi stvarno leže negdje drugdje? Zabio jako lijep pogodak, izgledao je kao mali Demba Ba. Morata može gledati i učiti!
  • Azpi je danas odigrao vrlo dobru utakmicu te čak i dovoljno pripomogao napadu za svoje standarde. Spasio nas opasne kontre u zadnjim sekundama. Alonso s druge strane odigrao na svojoj uobičajenoj razini – vrlo vrlo prosječno, a nije bilo pogotka da to prikrije.
  • Barkley i Giroud nisu se istaknuli stvarno po ničemu posebnom, igra ih je zaobišla, osim što je Giroud zabio dva worldiea iz zaleđa. Za njega je sve jasno više manje, no Barkley mora ponuditi više ako misli biti konkrencija Kovačiću i Rubenu.
  • Willian je u prvome dijelu bljesnuo par puta iz ničega, ali fali kontinuiteta. Katastrofalan u drugome dijelu, par puta običnu mirnu loptu suigrača nije uspio kontrolirati, kao ni iskoristiti dobre prilike koje je imao za dribling. Hazard s druge strane odigrao ipak malo ispod svog nivoa.
  • Kepa je bio odličan u distribuciji lopte, a za Rudigera te pogotovo asistenta Luiza nema zamjerki, poslao je pirlovsku loptu za pogodak.
  • Emerson je zaigrao na desnome krilu, budući da imamo puno ozljeda. Malo je reći da je bio loš u to malo vremena. Morata je bio uobičajen…
No Fields Found.
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka