Chelsea FC 2 – Cardiff City FC 1 (poluvrijeme)

Chelsea FC 2 – Cardiff City FC 1 (poluvrijeme)
15 rujna 16:49 2018

Utakmica je tekla kao i mnoge ove sezone – Chelsea je imao puno veći posjed, ali je trebao biti bolji u obrani i iskoristiti više pruženih prilika. Kao što sam pisao i prošli put uz utakmicu – Morata i Willian rijetko kada imaju smisla u prvoj momčadi, pogotovo protiv zatvorenih protivnika.

  • Primljeni pogodak nakon komplicirane akcije – strijelac je na kraju ostao markiran od Jorginha koji se naravno nije snašao u toj ulozi, je li na gorostasu Bambi trebao biti neki višlji igrač?
  • Kovačić je odličan, dva puta vrlo opasno prijetio, ali je golman branio nevjerojatno!
  • Azpi je nakon klimavijeg starta sezone u novom sistemu čini se vratio staru formu.
  • Pedro dobar u improvizacijama, ali fali malo preciznosti.
  • Kante je Kante, kao i obično, ali mora se primijetiti da nekada olako gubi loptu zbog lošeg primanja i kontrole.
  • Hazard je nevjerojatan, opet! Odličan prvi, rekao bih solo pogodak, a nakon toga junak iz sjene Giroud daje vrlo dobru asistenciju našem broju 10 za preokret!

Idemo po još!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka