Najava utakmice (Sevilla): THE CHAAAAAMPIOOOOONS

Najava utakmice (Sevilla): THE CHAAAAAMPIOOOOONS
19 listopada 19:10 2020

Peče Southampton još uvijek, znam. Toliko smo blizu bili. Takve smo lijepe golove dali. Skoro je naš napad bio glavna priča večeri, predvođen brilijantnim Wernerom. Ali ne, to nije naš Chelsea. Naš Chelsea je Zouma koji napravi blesavu grešku pa onda nabaci šetnjicu umjesto da trči popravit, dok se Kepa koprca ko skuša na obali. Ovo je jedan od onih remija koji bole kao poraz. Nadajmo se da ćemo u Ligi prvaka biti bolji.

Sutra u kasnijem terminu Lige prvaka dočekujemo na Bridge Sevillu iz… Seville. Osvajači Europske lige prošle sezone su nam prvi ovosezonski protivnici u Ligi prvaka. Nikada nisu bili lak protivnik, a prošle sezone su pobijedili i Wolvese i Man Utd što to samo potvrđuje.

Ovo će biti naš prvi međusobni susret ikada, tako da idemo na skroz novog protivnika. Izgubili smo zadnje dvije utakmice u Ligi prvaka, a nikada nam se dosad nije dogodilo da izgubimo tri za redom pa valjda neće ni sutra. Sevilla je zadnju utakmicu u ligi protiv Granade izgubila 1-0, tako da im moral vjerojatno nije u nebesima, a mi to moramo iskoristiti.

Frank nije dao ikakve informacije na konferenciji što se tiče ozljeda, osim toga da je Gilmour negdje tri-četiri tjedna udaljen od povratka na teren. Upitan je Mendy koji je poprimio ozljedu na međunarodnoj dužnosti, iako je trenirao normalno.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka