NOVO! Chelsea Croatia članski paketi ’20./’21.

NOVO! Chelsea Croatia članski paketi ’20./’21.
18 rujna 12:09 2020

Dok čekamo povratak na stadione, krećemo u novu sezonu nikad jače!

Ove smo godine pripremili dva tipa članskih paketa: ‘BASIC’ i ‘PREMIUM’. U BASIC paketu (po cijeni od 100kn) za učlanjenje dobivate personaliziranu Chelsea Croatia karticu koju krasi dizajn s motivima Stamford Bridgea. Novitet koji smo ubacili od ove godine jest loyalty oznaka u donjem desnom uglu prednje strane kartice koji će pokazivati koliko ste već godina zaredom član (1-8).

Kao dio BASIC paketa čeka vas jedan dosad neviđeni CheCro predmet – zaštitna maska za lice! Maska je platnena, crne boje s podesivim vezicama, a imat će otisnut naš grb kvalitetnim tiskom.

Što se tiče premium paketa (190kn), u njemu dobivate sve što i u osnovnom paketu uz dva dodatka. Prvi je CheCro crno-bijela majica s grbom izrađenim kvalitetnim sito tiskom, nije naljepnica. Elegancija prije svega! Drugi dodatak u PREMIUM paketu je Chelsea Croatia šalica koja će se odlično uklopiti u svaku kuhinju navijača Chelseaja, a na sebi ima naš prepoznatljiv logo uz naš slogan s druge strane. Može li bolje?

Nemojmo zaboraviti i na ekskluzivne pogodnosti za članove:

BASIC članski paket = kartica + maska = 100kn

PREMIUM članski paket = kartica + maska + majica + šalica = 190kn

Naravno, ako i ne možete prisustvovati našem ovotjednom okupljanju, uvijek se možete učlaniti i na druge načine, a sve vam je to odlično opisano OVDJE. Paket svakako šaljemo na vašu kućnu adresu.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Borna Škrlec

Mlada nada hrvatskog kvizaštva s čak dva skoro pa uspješna, ali i jednim pobjedonosnim nastupom na Potjeri. Završio zagrebački MIOC s odličnim, trenutno studira strojarstvo. U svojoj raskošnoj nogometnoj karijeri sakupio je preko dva (čitaj: ukupno tri) nastupa za limače NK Zeline. Ne voli kišobrane, povrće i Pepa Guardiolu. Inače, uživa u Monty Pythonu, Seinfeldu, Johnny Cashu, čvrstom nogometu i dugim šetnjama uz more.

Vidi Više Članaka