Idemo jako i dalje – podržite nas!

Idemo jako i dalje – podržite nas!
29 svibnja 14:20 2021

Iza nas je, kao i za nogometne klubove pred praznim tribinama, vrlo teška i izazovna sezona. Ipak, ni ovi Chelseajevi lavovi nisu klonuli duhom i odustali, to nam naprosto nije u prirodi. Fokus smo prebacili na druge stvari i u okvirima danih mogućnosti izvukli najbolje, a svaku priliku da uživo uživamo u nogometu prihvatili objeručke.

Web portal i društvene mreže nastavili su raditi punom parom, a osim uobičajenog sadržaja pokrenuli smo i podcast da naši članovi i pratitelji mogu uživati u najboljem sadržaju gdje god se nalazili. Marino te Borna i Leon ugostili su brojne zanimljive goste i snimili sate i sate kvalitetnog sadržaja (sve ih možete pronaći na linku).

Umjesto da smo se nalazili po kafićima, utakmice smo većinom pratili iz topline svojih domova. No, ni tamo nikada nismo bili sami. Zabrana zatvorenih prostora? Terasa je otvorena, dolazimo. Zabrana kafića i terasa? Tu smo, po nekoliko ljudi u domovima naših članova i mega aktivna grupa na Facebooku.

Kada je Petrinju pogodio razorni potres, aktivirali smo se i pomogli unesrećenima koliko smo to mogli.

Gurali smo i trudili se, koliko god je išlo.

Ispred nas je veliko finale Lige prvaka koje je prvo za našu udrugu nastalu taman nakon epske 2012. – prvo okupljanje imali smo na finalu Europske lige! Od 2013. zajedno smo dočekali dvije Premier lige, dva kupa te dvije Europske lige. U svojoj kratkoj povijesti također smo uspjeli na kratko se podružiti s Hazardom, objesiti službeni trajni transparent na Stamford Bridgeu, uručiti Kanteu nagradu za Igrača sezone te više desetaka puta organizirati i otići podržati Chelsea na utakmici. Zajedno, koliko to možemo, dočekat ćemo i ovaj ogromni događaj.

U skorije vrijeme dolaze nam nova uzbuđenja. Čeka nas otvaranje tribina, čeka nas otvaranje ugostiteljskih objekata i lagani povratak starom režimu okupljanja, čekaju nas Tuchel i njegovi momci te obećavajuća situacija u klubu. Može li bolje?

Through tick and thin, već osam godina, a idemo jako i dalje – podržite nas i učlanite se!

KAKO SE UČLANITI?Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka