[VELIKA PREMIJERA] Nove Chelsea Croatia članske kartice s posebnom posvetom!

[VELIKA PREMIJERA] Nove Chelsea Croatia članske kartice s posebnom posvetom!
June 30 23:35 2017

Na dan kada službeno ističe ugovor i završava karijera u plavom dresu jednom od najvećih, ako ne i najvećem igraču u povijesti nogometnog kluba Chelsea, Udruga navijača Chelsea FC Hrvatska odlučila je posvetiti svom kapetanu, vođi, legendi svoje članske kartice u jubilarnoj petoj sezoni djelovanja.

Nove članske kartice kreću u distribuciju početkom srpnja svim novim i obnovljenim članovima Udruge navijača Chelsea Croatia za sezonu 2017./2018.

Dizajn druge strane krasi fotografija s Velikog okupljanja 2017, najvećeg događaja u petogodišnjoj povijesti Udruge kada su dočeku naslova prvaka i velikoj proslavi u svibnju u Zagrebu prisustvovale stotine navijačica i navijača iz regije, uz brojne prijatelje i novinarske ekipe.

Postani i ti član službeno priznate Udruge Chelsea Croatia! KLIKNI OVDJE!

Članarina za cijelu sezonu je simboličnih 80kn koje udruzi financiraju osnovne troškove, a zauzvrat dobivaš priliku sudjelovati u zajedničkim odlascima i nabavi ulaznica za utakmice po Engleskoj i Europi, zajedničkim gledanjima utakmica, nogometnim turnirima, nagradnim igrama, Chelsea Croatia asortimanu po posebnim cijenama, ali i ono najvažnije, postaješ dio službeno priznate udruge Chelseajevih navijača i direktnu povezanost s klubom u Londonu!

Ne propusti i našu posebnu ljetnu ponudu – Chelsea Croatia članstvo za ’17./’18. + Chelsea Croatia majica s kratkim rukavima!

  Categories:
view more articles

About Article Author

Filip Grljević

Predsjednik Udruge Chelsea FC Hrvatska. Kratko i jasno. Čelni Mučitelj/Siva Eminencija, nazovite ga kako hoćete. Nije osoba koju želite sresti u mračnoj uličici, a bogme niti u osvjetljenoj (osim ako niste nježnijeg spola). Go-To man udruge. Direktno odgovoran za par ubojstava radi propuštene najave/izvještaja i indirektno odgovoran za nekoliko redakcijskih suicida potaknutih time što su neoprezni 'novinari' predali gramatički i pravopisno neispravan tekst. U slobodno vrijeme, kada se ne bavi Udrugom i fakultetskim obvezama, svira električnu gitaru, uzaludno se trudi igrati nogomet i šeće svog psa Nanda, nazvanog po poznatom napadaču Peteru Osazeu Odemwingieu. Veliki ljubitelj poznate nogometne igre nazvane po udruženom zločinačkom poduhvatu (FIFA 16) u kojoj ga, na njegovu nesreću, jedan od izvršnih dopredsjednika Udruge redovito "praši".

View More Articles