[VELIKA PREMIJERA] Nove Chelsea Croatia članske kartice s posebnom posvetom!

[VELIKA PREMIJERA] Nove Chelsea Croatia članske kartice s posebnom posvetom!
30 lipnja 23:35 2017

Na dan kada službeno ističe ugovor i završava karijera u plavom dresu jednom od najvećih, ako ne i najvećem igraču u povijesti nogometnog kluba Chelsea, Udruga navijača Chelsea FC Hrvatska odlučila je posvetiti svom kapetanu, vođi, legendi svoje članske kartice u jubilarnoj petoj sezoni djelovanja.

Nove članske kartice kreću u distribuciju početkom srpnja svim novim i obnovljenim članovima Udruge navijača Chelsea Croatia za sezonu 2017./2018.

Dizajn druge strane krasi fotografija s Velikog okupljanja 2017, najvećeg događaja u petogodišnjoj povijesti Udruge kada su dočeku naslova prvaka i velikoj proslavi u svibnju u Zagrebu prisustvovale stotine navijačica i navijača iz regije, uz brojne prijatelje i novinarske ekipe.

Postani i ti član službeno priznate Udruge Chelsea Croatia! KLIKNI OVDJE!

Članarina za cijelu sezonu je simboličnih 80kn koje udruzi financiraju osnovne troškove, a zauzvrat dobivaš priliku sudjelovati u zajedničkim odlascima i nabavi ulaznica za utakmice po Engleskoj i Europi, zajedničkim gledanjima utakmica, nogometnim turnirima, nagradnim igrama, Chelsea Croatia asortimanu po posebnim cijenama, ali i ono najvažnije, postaješ dio službeno priznate udruge Chelseajevih navijača i direktnu povezanost s klubom u Londonu!

Ne propusti i našu posebnu ljetnu ponudu – Chelsea Croatia članstvo za ’17./’18. + Chelsea Croatia majica s kratkim rukavima!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Filip Grljević

Vidi Više Članaka