UDARNE VIJESTI: Havertz uskoro potpisuje za Chelsea!

UDARNE VIJESTI: Havertz uskoro potpisuje za Chelsea!
24 kolovoza 14:54 2020

Vijest o kojoj se pričalo mjesecima, još otkako je Werner potpisao, uskoro bi trebala dobiti svoju službenu potvrdu!

Jedan od najuzbudljivijih mladih igrača današnjice, vanserijski generacijski talent Kai Havertz postat će igrač Chelseaja!

Ako niste upoznati s mladim Nijemcem, radi se o 21-godišnjem igraču Bayera kod kojeg za oko najviše zapada njegova vanredna tehnika i dodir, a usto zna zabiti i asistirati, vrlo je produktivan, visok i čvrst, čak i ponešto brz. Može pokriti puno pozicija, ali sigurno je kako najbolje igra na polušpici.

Cijena je paprena (80mil eura + 20mil eura dodataka), ali papren bi trebao biti i Kai kada krene s loptom.

Rafal velikih transfera očito tek kreće, jesmo li spremni? GET HYPED!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka