SLUŽBENO: Transfer dovršen, Morata je novi igrač Chelseaja!

SLUŽBENO: Transfer dovršen, Morata je novi igrač Chelseaja!
21 srpnja 22:03 2017

Alvaro Morata prošao je liječnički pregled i dogovorio osobne uvjete s klubom, objavila je službena stranica.

Španjolac je potpisao ugovor na 5 godina.

Na pitanje zašto dolazi baš u Chelsea i koliko blizu je bio potpisu za Manchester United, rekao je: “Dolazim jer je to najbolji klub. Antonio Conte je jedan od najboljih trenera na svijetu i sretan sam što ću raditi s njim. Ne znam koliko sam bio blizu potpisa za United, ali najvažnije je da sam tu, napokon.”

“Ovo je jedna od najboljih liga svijeta, jako sam sretan. Pričao sam nedavno s Azpilicuetom koji je imao samo pozitivne riječi.”

Cijena koja se spominje je odlična za Chelsea, s obzirom na okolnosti – 58 milijuna funti bez bonusa, a s kojima ona može narasti do 70. Ako je svota stvarno ta, upravi kapa dolje!

Inače, Chelsea u prijelaznome roku djeluje kao svojevrsni “uravnoteživač” cijena – kupnja Kantea za oko 35, Morate po pristojnijoj cijeni, Alonsa za 23 milijuna, uz osvajanje dvije lige u zadnje tri sezone. Nešto u što bi se otali klubovi mogli samo ugledati!

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Martin Angjić

'Editor en Jefe'. 'Musculo Grande'. 'Cerebro Inteligente'. Alfa (Romeo) i (Opel) Omega. Pravi reda u Udruzi, a i oko nje. Otrov za žene, žene ni za lijek. Prešao dugi i trnovit put od nabildanog novinarskog diletanta do nabildanog novinarskog profesionalca. Neki nesretnik se jednom drznuo reći da je Udruga njegova 'privatna prčija'. Istoga je promptno progutao mrak. On ne prijeti, on samo prijeko gleda...

Vidi Više Članaka