TRANSFERI: Džeko i Emerson Palmieri blizu potpisa!

TRANSFERI: Džeko i Emerson Palmieri blizu potpisa!
22 siječnja 15:48 2018

Pregovori na relaciji London – Rim se nastavljaju oko postizanja dogovora i transfera Edina Džeke i Emersona Palmierija u Chelsea.

Pregovori između dva kluba su u tijeku, a cijena za ovaj dvojac navodno je već odlučena i iznosi  oko 50 milijuna eura (+10 milijuna bonusa) i klubovi trenutno rade na uvjetima oko plaće i bonusa za igrače.

Ako se postigne sporazum oko uvjeta, transferi bi mogli biti gotovi već danas, a Džekin agent bi mogao otputovati već večeras u London kako bi osobno dogovorio uvjete oko bosanskog reprezentativca koji želi sigurnu minutažu u klubu.

Prema izvorima Džeko je navodno po prvi puta srdačno reagirao na spremnost kluba da ga proda samo mjesec dana nakon što je kupio kuću u centru grada.

Bosanski reprezentativac koji je od 2015. zabio 61 pogodak u 117 nastupa bio je spreman odraditi preostale dvije godine ugovora, ali Romi je potrebno oko 42 milijuna eura kako bi ispoštivali financijski fair play tako da su spremni na pregovore.

31-godišnjak je prvotimac Rome i jedina briga mu je da ne završi na klupi jer sigurno je da Conte želi iskusniju zamjenu za Alvara Moratu od Michyja Batshuayija.

Što se Emersona tiče, bez obzira na sve uvjeti su već navodno dogovoreni i čeka se službeni dogovor između klubova.

Emerson je neiskorištena zamjena i prema izvorima već bi danas ili sutra mogao otputovati u London na liječnički pregled.

23-godišnjak će se natjecati za mjesto u prvih 11 s Marcosom Alonsom, dok s druge strane Batshuayji neće biti oduševljen dolaskom Džeke i vrlo su male šanse da ode put Rima kao zamjena za bosanskog napadača.

Prema nekim izvorima Borussija Dortmund je iskazala interes za Batshuayija kao potencijalnu zamjenu za Aubameyanga ukoliko se gabonski reprezentativac pridruži Arsenalu.

 

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Marin Markotić

Vidi Više Članaka