Chelsea FC 2-0 Wolverhampton Wanderers FC | OCJENE

Chelsea FC 2-0 Wolverhampton Wanderers FC | OCJENE
29 srpnja 19:14 2020

Chelsea je u zadnjem kolu Premier lige suvereno izborio nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone. Suvereno, ne toliko nastupom, koji nije bio spektakularan, već više zbog činjenice da je trebalo pasti još barem 5 golova da ispadnemo iz TOP 4 – 2/3 gola Wolvesa na Bridgeu i još toliko Leicestera protiv Uniteda. Ukratko, kako bi Englezi rekli, never in doubt.

Ocjene su odlične, ali primarno zbog zadovoljštine obavljenim poslom koji ima zaslugu u 37 drugih utakmica, a ne samo ovoj. Pritom ipak ne treba podcijeniti što su momci na enorman pritisak odluke o plasmanu u Ligu prvaka reagirali s ovako sigurnom pobjedom. 

Prema ocjenama, igrače možemo podijeliti u 3 kategorije. Trojica odličnih, 5 zamjena s žutim ocjenama, te ostali. Zamjene su odigrale vrlo malo minuta, a svejedno zaradile solidne ocjene, ‘ostali’ svi redom imaju makar 1.30, a trojica odličnih zasluženo su iznad 2 zbog ključnog utjecaja na utakmicu. Mateo Kovačić (2.59) po tko zna koji put bio je najbolji igrač na terenu, a titulu CheCro igrača utakmice morao je ponijeti Mason Mount (2.60) zbog gola i asistencije. Tu je još i Olivier Giroud (2.41) zahvaljujući golu za 2-0, a taj zapravo predstavlja četvrtu utakmicu za redom da Francuz zabija gol u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka