Liverpool FC 5-3 Chelsea FC | KRAJ

Liverpool FC 5-3 Chelsea FC | KRAJ
22 srpnja 23:05 2020
Chelsea se prvo poluvrijeme praktički nije pojavio na utakmici i skoro na odmor otišao sa sramotnih 0-3, a jedino što je spriječilo takav ishod je ‘utješni’ gol Girouda u zadnjoj minuti nadoknade. Prethodno smo primili 2 gola iz prekida i 1 golčinu iz daljine. U drugom poluvremenu nam je čak i Firmino zabio gol i to je onda izgledalo kao završena priča. Lampard je zatim napravio zanimljivu trostruku zamjenu promjenivši cijeli napad (izašli su Giroud, Willian i Mount, a ušli Abraham, Hudson-Odoi te Pulisic) koja je kombinirala za dva brza gola te je Chelsea opet bio u igri… … Ali ne zadugo, jer je Liverpool iz kontre zabio petog. Jebiga. Srećom, United je također kiksao tako da nam je u zadnjem kolu za Ligu prvaka dovoljan bod protiv Wolvesa na Bridgeu, ali ostaje itekakav žal što posao nismo obavili već večeras…
  • Lampard je odlučio nastaviti s istom ekipom (i formacijom 3-4-3) koja je oduševila na Wembleyju. Jedino je prednost da Kepi u odnosu na Caballera, na taj način ispoštujući podjelu golmana po natjecanjima.
  • Unatoč visokim zaostacima, Lampard se odlučio protiv povratka na ofenzivnijih 4-3-3 te je činio samo like for like zamjene. Je li to radio bojeći se prevelike sramote ili iskreno misleći da tako imamo najveće šanse izjednačiti, ne zna se, ali na kraju nije pogriješio.
  • Treba reći da je utakmicu prelomila pogreška suca koji je poklonio slobodnjak za drugi gol… Što s druge strane ne opravdava sljedeća 3 gola u našoj mreži, ali eto.
  • Koliko ljepše zvuči 0-2 od 3-5?
  • Pri kraju je ušao još i Emerson umjesto Alonsa. Zadnji nastup za njega?
  • Nedjelja, 17.00h, Stamford Bridge. Finalni pohod na Ligu prvaka. KTBFFH
OCJENJIVANJE IGRAČA -3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičan No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska. Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti! KAKO SE UČLANITI? Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka