Burnley FC 2-4 Chelsea FC | OCJENE

Burnley FC 2-4 Chelsea FC | OCJENE
27 listopada 19:55 2019

Nakon dvije netipično neproduktivne utakmice, Lampardova momčad vratila se starim navikama i odigrala jednu s puno golova. I to kakvu. Da nije bilo pada koncentracije krajem utakmice, bilo bi riječ o uvjerljivoj pobjedi, a ovako imamo i dva gola u mreži – slično kao protiv Wolvesa u rujnu.

Glavni zaslužni je, naravno, Christian Pulisic (3.00) koji je zbog svog savršenog hattrick-a (lijeva noga, desna noga, glava) dobio i savršenu ocjenu – prvi od kada CheCro ocjene postoje! Svaka čast. Bit će zanimljivo vidjeti koga će ubuduće Lamps ostavljati na klupi, Williana ili opet Hudson-Odoija… jer Pulisica sigurno neće.

Nakon par odličnih utakmica nadomak odličnih 2+, napokon je i Mateo Kovačić preskočio tu magičnu granicu. Također će biti zanimljivo tko će završiti na klupi kada se naš najbolji igrač vrati, Mateo, također odlični Jorginho (1.94) ili nijedan. Još i strijelac četvrtog pogotka, Willian (2.02) ostvario odličnu ocjenu, dok je već spomenutom Jorginhu i mladom Tomoriju (1.91) takva ocjena pobjegla za dlaku.

Samo dvoje igrač nije dobilo ocjenu iznad 1, a to su zamjene Hudson-Odoi (0.76) i Giroud (0.48) koji se nisu stigli istaknuti… za razliku od kolege Jamesa (1.46) koji je napokon ušao ranije od sudačke nadoknade te se itekako osjetila njegova prisutnost. Nadam se da ga čeka start protiv Uniteda u srijedu!

Svi ostali igrači ostvarili su dobre ocjene (1+), a to su redom asistent jednog pogotka Mount (1.65), opet solidni Zouma (1.63) i Azpilicueta (1.47), Kepa (1.18), neloši Alonso (1.17) i Abraham (1.01) koji nažalost opet nije zabio gol, ali jest asistirao.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka