Chelsea FC 0-2 Brentford FC | KRAJ

Chelsea FC 0-2 Brentford FC | KRAJ
28 listopada 15:28 2023

Beskrajna nekonkretna dodavanja, standardno loša realizacija te propuh u obrani kod gola Pinnocka, dovela su do treće uzastopne pobjede Brentforda na Stamford Bridgeu. Bolja igra i napredak u nekoliko prijašnjih utakmica se tako nisu nastavili. Izostanak Fernandeza i Mudryka zbog manjih ozljeda očito se negativno odrazio na današnju igru.

Igra Chelseaja u prvom poluvremenu nije bila toliko loša, koliko je bila bezidejna. Nekoliko dobrih prilika ostale su neiskorištene, a najbolja šansa za pogodak bila je vratnica Maduekea. Drugo poluvrijeme donijelo je nešto razigraniji Chelsea, no ponovno ništa konkretno. Pinnock je na spavanju u 58. minuti uhvatio Disasija i Maduekea te doveo goste u vodstvo. Nekoliko puta bili su blizu i povećanju vodstva, no Plavce je spasio Sanchez odličnim obranama. Ipak, do povećanja vodstva su uspjeli doći na samom kraju te tako okrunili još jednu katastrofalnu subotu Plavaca.

Chelsea je cijelo drugo poluvrijeme bio i bez udarca u okvir gola, što nimalo ne ohrabruje. Posebice kada znamo kakvih sljedećih pet utakmica nas očekuje u ligi. S ovakvom igrom, sretno nam bilo.

OCJENJIVANJE IGRAČA
-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičanHej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Članak označen sa:
  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Katarina Ergović

Vidi Više Članaka