Najava utakmice (Man. Utd.): Vražja posla

Najava utakmice (Man. Utd.): Vražja posla
18 srpnja 21:03 2020

Još dva kola do kraja, borba za Ligu prvaka je skoro gotova, ali imamo nedovršenog posla. Sutra smo u polufinalu FA kupa, na slavnom Wembleyu. Moramo vratiti Unitedu za sve one poraze koje su nam nanijeli ove sezone, a nema boljeg načina nego da ih uz Ligu prvaka zakinemo i za FA kup. Vidjet ćemo koliko će Frank rotirati ekipu, ali unatoč tome što se borimo za Top 4 vjerujem da će htjeti pobijediti i bitku na ovoj fronti.

19:00 – Sportklub 1

Predstava protiv Norwicha je bila okej, tri boda smo skupili i sada se vrte razne kombinacije kako do Lige prvaka. Koliko se trebamo fokusirati na FA kup? Iako bi instinktivno trebali čuvati sve snage za ligu, mislim da status našeg kluba i pobjednički mentalitet neće Franku dati mira te da će sutra na teren izaći jaka postava.

Ove sezone smo triput izgubili od Crvenih vragova, dvaput u ligi i jednom u Carabao kupu. Trenutno smo dva mjesta iznad njih na tablici, sa samo jednim bodom više. Otkako se sezona nastavila nisu pretrpili nijedan poraz. Dapače, u dobroj su formi i dosta zabijaju tako da će ovo biti pravi test za koje god stopere Lampard odabere.

Frank je na presici rekao da Kante nije spreman za sutrašnji okršaj, ali da bi ostatak ekipe trebao biti okej.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka