Chelsea FC 1-1 Aston Villa FC | OCJENE

Chelsea FC 1-1 Aston Villa FC | OCJENE
30 prosinca 21:42 2020

Chelsea je prosuo još dva boda, a nama polako ponestaje strpljenja. Nekome s igračima, nekome s Lampardom, nekome sa srećom… što je sve nevažno. Važno je samo što je Abramovičevoj glavi. Ali, to je već tema nekog drugog članka, u ovome ćemo se po”zabaviti” još jednim depresivnim setom ocjena.

Strijelac i asistent jedini su dobili vrlo dobre ocjene. Ben Chilwell (1.58) još jednom je nabacio Olivieru Giroudu (1.62) koji opet zabija kada započinje. To je ujedno i poprilično loša vijest za Timu Wernera (-0.23) i njegove nade za igru u sredini napada. Tamo i jest zaigrao u ovoj utakmici kada je ušao umjesto CheCro igrača utakmice Girouda, ali nije imao vremena potvrditi sebi i svima nama da je problem cijelo vrijeme bio u poziciji. Možda protiv izrazito ofenzivnog Cityja opet dobije priliku?

Drugi Nijemac i jedina preostala zamjena, Kai Havertz (-0.26) dobio je sličnu blijedu ocjenu za svoj nedostatak efekta na utakmicu, a negativno su ocijenjeni još i Christensen (-0.62) te Jorginho (-1.08). S obzirom da nitko od njih nije bio naročito lošiji od ostatka ekipe, opet se postavlja pitanje je li ovo ocijenjivanje ili – popularity contest?Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka