Arsenal FC 0-2 Chelsea FC | OCJENE

Arsenal FC 0-2 Chelsea FC | OCJENE
23 kolovoza 22:30 2021

Dočekali smo i to. Lukakuov drugi debi u plavom dresu. I kakva je to partija bila… Romelu se zaista iz Italije vratio kao klasu bolji igrač. Njegov prije izrugivani prvi dodir i hold up igra ovog puta su nas podsjetili na njegovog uzora, Drogbu. Čini se kao da nam je upravo takav igrač nedostajao i da smo s njime jednostavno dobili jedan novi element u igri. Osim svega toga, zabio je svoj prvi gol za klub nakon samo 14 minuta, a kasnije je pogodio i gredu. Ipak, netko drugi je CheCro igrač utakmice:

Reece James (2.83) pobjedio je Lukakua (2.73) u borbi za MotM titulu, i to zasluženo. Asistencija i gol u prvom poluvremenu brzopotezno su riješili utakmicu. Do sada Reeceyjev end product bio, kako Englezi kažu, hit and miss, što je možda ponajviše bio rezultat loše konverzije šansi koje je on stvarao… a momak je u stanju stvoriti 3 šanse svaku utakmicu sa svojim ubačajima. Odavno već znamo da zna zabiti gol, tako da nas pravo čudi da mu je ovo tek drugi u Premier ligi! Prvi je, sjećate se, bila raketa za pobjedu u prošlosezonskom prvom kolu protiv Brightona.

Osim njih dvojice, još su Mendy i Azpilicueta dobili odličnu ocjenu (oboje 2.08). Ovog puta nešto lošiji od drugih, ali svejedno dobar, bio je Kai Havertz (1.28). Dakle, nakon 3 utakmice, 3 puta na dnu ocjena (među starterima) imamo Nijemce… ukratko, to su dva igrača čiji se dosadašnji nastupi u globalu također mogu okarakterizirati kao ”hit and miss”. Nadamo se da će Timo i Kai uskoro pronaći konzistentnost (i golove!) u svojoj igri.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka