Najava utakmice (A. Villa): NAPOKON!

Najava utakmice (A. Villa): NAPOKON!
20 lipnja 14:52 2020

Je li to moGUće??? Nakon 100 i kusur dana se vraćaju momci u plavom na male ekrane! Skroz sam zahrđao u ovim najavama, jedino što sam najavljivao tijekom karantene su prdeži da se obitelj na vrijeme zaštiti. Sada treba sezonu mirno privesti kraju, osigurati Ligu prvaka dogodine i onda fino pokositi sve živo kada zaigraju Werner, Ziyech, Havertz(?) i Chillwell(?).

17:15 – Sportklub 1

O čemu da pišem? Mogu formu obaju ekipa u zadnjih pet utakmica, ali to je kao da to radim na početku sezone – nema baš smisla. Za one koji ne znaju, imali smo par prijateljskih utakmica zatvorenima za javnost. Protiv Readinga smo pobijedili 1-0, a protiv QPR-a 7-1. Jest da su prijateljske protiv slabijih klubova, ali uzimamo pobjede.

Stanje na tablici bi nam trebalo dati samopouzdanja, budući da smo mi trenutno četvrti, a naši sutrašnji domaćini predzadnji u ligi. Zadnji međusobni susret bio je u prosincu prošle godine kada smo ih na Bridgeu pobijedili s 2-1 i ONIM golom Masona Mounta.

Radosna vijest je da ćemo vjerojatno sutra na terenu vidjeti našeg dragog RLC-a, za kojega svi pričaju da se vratio u odličnom izdanju. Tomorija i Hudson-Odoija nećemo gledati zbog ozljeda, a Jorginha zbog žutih kartona.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka