KVIZ #3: Travanjska edicija

KVIZ #3: Travanjska edicija
03 travnja 10:09 2020

Ušli smo u novi mjesec, a to znači i novi set pitanja! Proceduru sad već znate: pažljivo čitajte pitanja, nemate vremenskog ograničenja, svako pitanje ima samo jedan točan odgovor i to bi u načelu bilo sve. Trudim se da pitanja ne budu pregenerična, a opet lako shvatljiva i zanimljiva. Prošli komplet pitanja možete naći ovdje. Da ne duljim previše, uživajte u kvizu!

Sretno!

Za vikend nas čeka londonski derbi pa evo jedno prigodno. Koliko londonskih klubova broji ova (20/21) sezona Premier lige?
Koji je broj na leđima nosio Nicolas Anelka u doba dok je igrao za Chelsea?
Victor Moses je i dalje Chelseajev igrač.
Koja je godina?
Prvi Chelseajev trener koji nije bio Britanac, bio je po nacionalnosti?
U periodu 1997.-2001. glavni sponzor Bluesa na dresu bio je?
Prvi je dan one katastrofalne 15/16 sezone. Courtois dobiva crveni karton, Mourinho upada u svađu s doktoricom Carneiro, a sama utakmica završava s razočaravajućih 2-2. Protiv koga smo igrali?
Koji je ikonski trener vodio čak sedam različitih premijerligaških klubova što je rekord?
Poslastica za kraj. Gdje je lopta?
Ako gostujete na Hawthornsu, protiv koga igrate?


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Borna Škrlec

Mlada nada hrvatskog kvizaštva s čak dva skoro pa uspješna, ali i jednim pobjedonosnim nastupom na Potjeri. Završio zagrebački MIOC s odličnim, trenutno studira strojarstvo. U svojoj raskošnoj nogometnoj karijeri sakupio je preko dva (čitaj: ukupno tri) nastupa za limače NK Zeline. Ne voli kišobrane, povrće i Pepa Guardiolu. Inače, uživa u Monty Pythonu, Seinfeldu, Johnny Cashu, čvrstom nogometu i dugim šetnjama uz more.

Vidi Više Članaka