KVIZ #1: Premijera!

KVIZ #1: Premijera!
05 veljače 11:21 2020

Iščekujući neke sretnije dane i bolje rezultate, odlučio sam uvesti malu mjesečnu kviz rubriku za našu zajednicu. Od sada, početkom svakog mjeseca (nadam se) objavit ćemo set od 10 pitanja vezanih uz Chelsea i Premier ligu. I inače se bavim kvizovima u slobodno vrijeme, a sudionici prošlogodišnjeg velikog okupljanja naše Udruge mogli su svjedočiti i zaigrati mali pub kviz u mojoj režiji s navedenom tematikom koji je prošao jako dobro.

Uglavnom, ne bi bilo loše za razonodu isprobati ovaj format. Stvar je vrlo jednostavna, vaš jedini zadatak je odgovarati točno na dolje postavljena pitanja. Svako pitanje ima samo jedan točan odgovor, a u pitanjima gdje se traži da vi upišete odgovor budite sažeti i precizni i nećete pogriješiti. U ovom prvom bloku pitanja nema ultra teških, sve je prilično jasno i spremno za ležerno odgovaranje. Uživajte…

[qsm quiz=2]Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Borna Škrlec

Mlada nada hrvatskog kvizaštva s čak dva skoro pa uspješna, ali i jednim pobjedonosnim nastupom na Potjeri. Završio zagrebački MIOC s odličnim, trenutno studira strojarstvo. U svojoj raskošnoj nogometnoj karijeri sakupio je preko dva (čitaj: ukupno tri) nastupa za limače NK Zeline. Ne voli kišobrane, povrće i Pepa Guardiolu. Inače, uživa u Monty Pythonu, Seinfeldu, Johnny Cashu, čvrstom nogometu i dugim šetnjama uz more.

Vidi Više Članaka