Malmö FF 1-2 Chelsea FC | KRAJ

Malmö FF 1-2 Chelsea FC | KRAJ
14 veljače 22:51 2019

Nije bilo savršeno, ali pobjeda je tu. Sarri je izveo iznenađujuće jak sastav, očito ne želeći previše riskirati, obzirom da nam je četvrto mjesto upravo izmaklo. Napravio je tek 5 promjena u odnosu na kataklizmu protiv Cityja.

Barkley i Pedro su opravdali to ‘povjerenje’ s golom, odnosno asistencijom za vodstvo, dok su rotirani igrači, Giroud i Willian, kombinirali za naš drugi gol.

Pred kraj utakmice je Christensen svojom pogreškom blago zakomplicirao stvar, ali je ovo svejedno vrlo dobar rezultat. Malmö će morati zabiti dva gola na Bridgeu da bi prošao.

  • Ovo su nam bili prvi gostujući golovi u 2019. godini… u petom nastupu.
  • Giroud je upravo postao prvi igrač koji je zabio gol za Chelsea u 4 europske utakmice za redom od… nećete vjerovati, Victora Mosesa u 2013.
  • Uzvrat je već idući četvrtak, a u međuvremenu dočekujemo Manchester United u ponedjeljak uvečer!
OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan

-2 = vrlo loš

-1 = loš

0 = ni dobar ni loš

1 = dobar

2 = vrlo dobar / odličan

3 = fantastičan

No Fields Found.

 

Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka