Tottenham Hotspur FC 0-3 Chelsea FC | KRAJ

Tottenham Hotspur FC 0-3 Chelsea FC | KRAJ
19 rujna 19:18 2021

Prilikom objave sastava neugodno nas je iznenadio nenajavljeni izostanak Mendyja. Kasnije je potvrđeno da se radi o ozljedi rebara zadobivenoj u utorak protiv Zenita. Uskočio je Kepa, a kod ostatka prve jedanaestorke nije bilo značajnijih iznenađenja. Tuchel je išao na sigurno(?) te na klupi ostavio čini se nedovoljno oporavljenog Kantéa, a na wing bek Španjolce Azpilicuetu i Alonsa, vjerojatno jer se nije mogao odlučiti koga izostaviti među fantastičnim Christensenom i Silvom.

Kao i nerijetko do sada, zapravo smo više igrali u 3-5-2. Mount se povlačio duboko, a Havertz je ostajao visoko pored Lukakua. Kako Mount (ponovno) i nije baš oduševio, Tuchel ga je nakon nervoznog poluvremena odlučio zamijeniti Kantéom. Na papiru je to bila strašno defenzivna postavka sa samo 2 prava ofenzivca. Ipak, tek onda su golovi krenili. U prvih 10 minuta drugog poluvremena zabili smo 2 gola i riješili utakmicu. Prvo je T. Silva zabio nakon kornera, a onda je i sam Kanté zabio jedan od svojih rijektih golova, doduše uz pomoć odbijanca.

Nakon toga nam je Tuchel napokon odlučio udovoljiti. Uveo je Wernera i onda smo gledali čistih 3-5-2 s pravim staromodnim napadačkim tandemom brzanac+gorostas. U drugom poluvremenu bila je to potpuna dominacija naših, a trebalo je Spursima u mreži biti barem 4, 5 golova. Ipak, ušao je jedan, Timo je u sudačkoj nadoknadi asistirao sunarodnjaku Rudigeru za velikih 3-0 protiv gradskih rivala.

Održali smo bodovni korak s Liverpoolom i Unitedom, iako su potonji u ovom kolu imali itekakvu sreću da ostanu u tom društvu. Mi i Liverpool pak nastavljamo kopirati rezultate jedni drugih. City je opet kiksao, tako da smo sada na +3, a u goste nam dolaze sljedeće subote.

OCJENJIVANJE IGRAČA
-3 = očajan
-2 = vrlo loš
-1 = loš
0 = ni dobar ni loš
1 = dobar
2 = vrlo dobar / odličan
3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka