Leicester City FC 2-2 Chelsea FC | KRAJ

Leicester City FC 2-2 Chelsea FC | KRAJ
01 veljače 15:22 2020

Kao što je bilo najavljeno nakon nule na poluvremenu, ova utakmica je mogla otići u bilokojem smjeru s bilokoliko golova. (Ne)srećom, završila je negdje na sredini sa sveukupno poštenim remijem, iako je Leicester pri kraju utakmice bio puno bliže pobjedi, a i Chelsea je taj koji je zadnji izjednačio…

Unatoč 2 gola u mreži protivnika, napad je opet podbacio u efikasnosti. Oba je zabio stoper Rudiger i to oba na asistenciju Masona Mounta. U sendviču među tim golovima našao se preokret Leicestera, a drugi njihov zabio je naš potencijalni budući lijevi bek, Ben Chilwell.

  • Vrlo neočekivan sastav Lamparda. Osim što je još jednom na klupi ostavio Tomorija i Kovačića, tamo su se također našli i Kepa i Willian, dok su od prve zaigrali Caballero i Pedro. Kakav potez.
  • Reece James je mogao imati, brat bratu, 10 asistencija.
  • Sredinom drugog poluvremena u igru su ušli Willian i Kovačić umjesto Pedra i Jorginha, a kasnije je Lamps povukao još jedan neobičan potez te ubacio Barkleyja umjesto Abraham. Because fuck Bats, that’s why?
  • +7 i utakmica više pred prvim pratiteljima, Unitedom i Wolvesima (tu je i Tottenham), a oni sutradan igraju međusobno. Moglo je i gore.
  • Sada slijedi dvotjedna pauza u Premier ligi, a onda slijedi show program – United, Spursi i Bayern svi dolaze na Bridge od 17. do 25., u razmaku od 8 dana. 

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan -2 = vrlo loš -1 = loš 0 = ni dobar ni loš 1 = dobar 2 = vrlo dobar / odličan 3 = fantastičan

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka