Najava utakmice (Man Red): Mi k vragu ili Vragovi k nama?

Najava utakmice (Man Red): Mi k vragu ili Vragovi k nama?
17 veljače 12:29 2020

“U redu je, gotovo je!” Začu se klik vođe špiljskih ljudi. Otkako je zimska pauza nastupila, mnogi su izgubili vjeru u civilizaciju i potražili novu vrstu života. Mislili su da neće više vidjeti svjetlo dana, ali to se danas promijenilo. Zimska pauza je gotova i život opet ima smisla. Nema boljeg načina za obilježavanja ovog događaja od utakmice protiv Manchester Uniteda na Stamford Bridgeu.

21:00 – Sportklub 1 (kojeg uskoro neće biti na Iskonu btw.)

Život je lijep. Manchester City je dobio zabranu natjecanja u Ligi prvaka na dvije sezone, Arsenal je 10. na tablici, mi smo u top 4, potpisali smo dragog Hakima koji nam dolazi na ljeto i RLC je blizu povratku. Ovo nije posebno vezano za večerašnju utakmicu, već samo da vas malo razveseli.

Dakle, večeras nam dolaze Crveni vragovi, koji su trenutno na devetom mjestu na tablici sa 35 bodova, šest bodova ispod nas koji smo na četvrtom mjestu. Možemo reći da se Franku posrećilo da su u njegovoj prvoj sezoni ovdje tri od uobičajenih “Big 6” u velikim nevoljama cijele sezone.

Nismo baš u nekoj dobroj ligaškoj formi, budući da u zadnjih pet utakmica imamo po jednu pobjedu i poraz uz tri neriješena rezultata. Vrtimo se u krug sa “puno prilika, nula završnice” i vidjet ćemo je li dečkima dobro sjeo ovaj odmor.

Pulisic i RLC jos nisu dostupni, a Frank se nada da će Tammy biti dostupan.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka