Chelsea FC 2-0 Liverpool FC | OCJENE

Chelsea FC 2-0 Liverpool FC | OCJENE
05 ožujka 18:30 2020

Chelsea je ponovno odigrao odličnu utakmicu kod kuće protiv rivala, u trenutku kada to skoro nitko nije očekivao i svi su se bojali novog debakla. Toliko je nepredvidljiva Lampardova momčad, otprilike jednako kao i njegovi sastavi. Ovog puta napokon je započeo Kepa nakon što se hladio 6 utakmica, Kovačiću je partnera u sredini odigrao mladi Gilmour, prethodno očajni Barkley ponovno je stavljen u početnu jedanaestorku, a Alonso je neočekivano prokušan i u četveročlanoj obrani. Rezultat; svo četvero su odigrali dobro:

Dapače, troje spomenutih igrača dobilo je odlične ocjene iznad 2. Billy Gilmour (2.72) nas je zapanjio svojim talentom i dominacijom u sredini terena. Kepa (2.69) je imao 5 odličnih obrana što uključuje jednu trostruku u istoj akciji. Barkley (2.03) je zabio golčinu za potvrdu pobjede, a Alonso (1.59) je bio dobar samo zbog činjenice što nije napravio štetu u obrani kao što bi to možda očekivali obzirom na manjak stopera iza njegovih leđa. Jedini koji se ugurao između ove Lampardove iznenađujuće četvorke je (naš najbolji igrač?)  Mateo Kovačić (1.66). Svi ostali starteri ostvarili su dobre ocjene (1.0+), a samo su zamjene zbog nedostatka vremena na terenu ocijenjene niže od toga…

Bravo momci, bravo Lamps!Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka