Manchester City FC 6-0 Chelsea FC | KRAJ

Manchester City FC 6-0 Chelsea FC | KRAJ
10 veljače 18:50 2019

Teško je išta napisati.

Krenulo je loše i završilo loše.

Cityju je ulazilo sve. Prvo nakon greške obrane, pa netom kasnije golčina iz daljine. I onda se niz ponovio – greška, pa golčina. 25 minuta, 5 prilika, 4 gola.

S druge strane Chelsea na trenutke nije igrao loše, imao par poluprilika, ali ništa nije ulazilo… Da je bar pao 1 gol, možda bi stigli umanjiti rezultat da ne bude potpuna blamaža, ali ništa ni od toga.

U drugom poluvremenu pala su još dva i to je to.

Najgori poraz Chelseaja u desetljećima.

OCJENJIVANJE IGRAČA

-3 = očajan

-2 = vrlo loš

-1 = loš

0 = ni dobar ni loš

1 = dobar

2 = vrlo dobar / odličan

3 = fantastičan

No Fields Found.

Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka