Sheffield United FC 2-2 Chelsea FC | OCJENE

Sheffield United FC 2-2 Chelsea FC | OCJENE
08 travnja 23:11 2024

Koji je ovo bio po redu false dawn Chelseaja ove sezone? Ne znam, ali znam da je definitivno zadnji kojemu ću ja dopustiti da me zavara. Čak me malo sram što sam uopće pomislio da bi ona orgazmička pobjeda protiv Uniteda možda eventualno u nekom svemiru mogla zapaliti iskru nekakvog preporoda…

Jednostavno, toga neće biti s ovim trenerom. I nadajmo se da sam u pravu da će se problem zaista riješiti samo s promjenom trenera (i malo vremena)… Inače nam se smiješi full blown banter era i tko zna kad će završiti.

Cole Palmer (0.89) završio je niz od 4 odlične ocjene i 4 MotM titule za redom (potonje je all time rekord portala). Igrao je na drugačijoj poziciji, u sredini umjesto desno, ali osobno ne mislim da je to uzrok njegove lošije predstave… Mogao je dobiti i lošiju ocjenu, ali se izdigao ‘asistencijom’ Noniju Maduekeu (1.16) za naš pobjednički drugi gol. Ni Madueke se do te akcije nije vidio na terenu, a zapravo nije trebao ni biti na njemu, da nam trener kao i obično ne kasni sa promjenama 10-15 minuta u prosjeku (ono kad ćorava kokoš ubode zrno). Osim njih dvojice, samo je još povratnik Thiago Silva (0.74) dobio pozitivnu ocjenu, ali (čak) ni on ju baš i nije zaslužio, odnosno dobio je samo zbog upisa na listu strijelaca.

O ostalima nećemo. Nebitni su i smaraju.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka