Chelsea FC 4-0 Crystal Palace FC | KRAJ

Chelsea FC 4-0 Crystal Palace FC | KRAJ
03 listopada 15:26 2020

Lagodna pobjeda s puno zabijenih i nijednim primljenim golom. Wow. Ne znam kada smo to zadnji put vidjeli od naših!

Lampard je napravio nekoliko rotacija u prvom sastavu, nisu započeli inače (tj. ove sezone) uobičajeni James, Christensen, Kovačić i Mount, a umjesto njih su krenili Azpilicueta, Zouma, Jorginho i Hudson-Odoi, dok smo opet zaigrali s Wernerom na krilu i Abrahamom u ‘špici’.

U prvom poluvremenu taj plan nije bio odviše uspješan i na odmor smo otišli s blijedom nulom, ali je u nastavku krenula poplava. Unatoč svim napadačkim pojačanjima, golove su zabijali redom defenzivci. Chilwell, Zouma i onda Jorginho dva iz penala. Chilwell je upisao još i asistenciju za drugi gol, kakav ligaški debi za njega!

Još jedna lijepa vijest, Christian Pulisic se napokon vratio s ozljede te je pri kraju utakmice zamijenio Hudson-Odoija, a istovremeno je ušao i naš Mateo Kovačić umjesto Kantea. Treću zamjenu Lampard nije napravio.

Sada slijedi internacionalna pauza, a onda Southampton. KTBFFH

No Fields Found.


Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka