Leicester City FC 2-2 Chelsea FC | OCJENE

Leicester City FC 2-2 Chelsea FC | OCJENE
04 veljače 18:19 2020

Chelsea je remijem u gostima protiv trećeplasirane momčadi ostvario sasvim solidan rezultat, ali je dojam pokvario završetak utakmice u kojoj smo se jedva spasili poraza. To vidimo i u ocjenama koji su većinom loše:

CheCro igrač utakmice je očekivano dvostruki strijelac Antonio Rüdiger (2.64). Zabio je dva zaista dobra gola glavom nakon prekida, a ostatak utakmice je sudjelovao u dosta lošem obrambenom performansu naše ekipe pa vjerojatno nije zaslužio toliko visoku ocjenu. Za ono što nije kažnjen on, kažnjen je Mason Mount (0.17) koji je zbog loše nastupa nisko ocijenjen unatoč dvama asistencijama.

Najbolji igrač na terenu vjerojatno je bio Reece James (1.87) kojeg je samo nesposobnost njegovih meta dijelila od barem 5 asistencija. Sada se po ukupnoj ocjeni za sezonu jako približio prvoplasiranom Mateu Kovačiću koji je ušao s klupe pa nije stigao postići višu ocjenu (0.42)…

Od ostalih igrača tek je N’Golo Kanté (0.97) postigao (skoro) dobru ocjenu, dok su ostali loši ili lošiji, uključujući Willyja Caballera (-0.30) koji nije baš pokazao da može zamijeniti Kepu, kakav god on bio… Najgori je ovog puta bio Tammy Abraham (-1.13), a nisu daleko ni ovosezonski ‘Morate’, Pedro (-0.48) i Barkley (-0.98) koji se sve dublje i dublje ukopavaju u minus po ukupnoj ocjeni za ovu sezonu… Podsjetimo, jedini koji je sezonu završio u minusu je Morata 2018/19. Toliko o njima.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

  Kategorije:
Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Roko Škrabić

Vječni "pobjednik" svih rasprava koje voli voditi više nego kruha jesti. Za njega je čaša uvijek napola puna, a trava uvijek zelenija u njegovome dvorištu. Student medicine i gorljivi zagovornik klasičnog liberalizma, kojeg uspješno nameće uzduž i poprijeko (oksimoron?!). U slobodno vrijeme se vrlo (ne)uspješno kladi vrlo (ne)preciznim prognozama ishoda sezone, zbog čega neki pošteni ljudi i dalje iščekuju isplatu. Po Splitu se priča kako je prodao dušu vragu, samo kako bi se kao presedan u izvještaje utakmica uvela opcija negativnih ocjena...

Vidi Više Članaka