Najava utakmice (Spurs): Idemo po petardu

Najava utakmice (Spurs): Idemo po petardu
29 rujna 15:47 2020

Caballero kup se vraća sa poslasticom u obliku Tottenhama s gustim rasporedom. Nakon povratka od tri gola u subotu, umorni i preopterećeni Spursi ne bi trebali biti puno veći izazov. Večeras nas čeka osmina finala Carabao kupa, na Tottenham Hotspur stadionu!

20:45 – Footybite streamovi

Spursi uistinu nemaju sreće s rasporedom, budući da su preko vikenda igrali, danas igraju, u četvrtak također pa onda opet za vikend. To sve upućuje na umor i nemotiviranost, a pobjede nad njima uvijek znače nešto posebno.

Tottenham ima isti niz u ligi poput nas: po jedno od svega. Također im je kao nama zadnja utakmica u ligi završila bez pobjednika. Zadnji puta smo protiv njih igrali krajem veljače, kada smo ih u ligi svladali sa 2-1 na Stamford Bridgeu. To nam je bila četvrta pobjeda nad njima za redom, a večeras idemo po petu.

Za ovu utakmicu Ziyech i Pulisic još nisu spremni, ali ćemo zato možda vidjeti Chillwella i Mendyja za koje je Frank rekao da su spremni.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka