Najava utakmice (Leicester): Što kažu Lisice?

31 siječnja 17:01 2020

Vraćamo se na redovni program Premier lige nakon neuvjerljive pobjede nad Hull Cityjem u FA kupu. Protivnik u idućoj rundi će nam najvjerojatnije biti Liverpool, ali nećemo ništa govoriti sa sigurnošću (‘AJMO SHREWSBURY!) Sutra otvaramo 25. kolo u gostima protiv Leicester Cityja na King Power stadionu.

13:30 – Sportklub 1

Zadnji puta smo igrali protiv nekoga tko je iznad nas na tablici 23.11. prošle godine, i to smo izgubili od prvaka Manchester Cityja. Trenutno su naši sutrašnji protivnici jedno mjesto iznad nas koji trenutno imamo 40 bodova, a oni 48.

U trenutku pisanja ove najave, za manje od 10 sati se zatvara prijelazni rok, a mi nismo doveli nijedno pojačanje. Koji god tome bio razlog, momčad nema izbora nego biti spremna za sutra. Nema novih ozljeda, Tammy je trenirao, ali će sutra biti procjena sposobnosti za igranje.

Naša forma u ligi je poprilično mješovita, uz dvije pobjede i dva remija te jedan poraz u zadnjih pet utakmica. Lisice su u nešto boljoj formi sa tri pobjede i dva poraza, ali su prije par dana ispali iz liga kupa od Aston Ville u sudačkoj nadoknadi, tako da će možda biti dodatno motivirani ostvariti dobar rezultat protiv nas.Hej, čitatelju! Ovaj tekst, kao i svi ostali na portalu chelseacroatia.com, autorsko su djelo volonterskog uredničkog tima članova službeno priznate Udruge navijača Chelsea FC Hrvatska.

Sami financiramo hosting web stranice, kao i sve ostale troškove osnovnog funkcioniranja udruge – podrži naš rad učlanjenjem u udrugu simboličnom sezonskom članarinom kojom, uz postajanje dijelom najveće zajednice Chelseajevih navijača u regiji, dobivaš i ekskluzivni članski paket uz sva ostala prava i pogodnosti!

KAKO SE UČLANITI?

Odlasci na utakmice, razna događanja, nagradne igre i mogućnost aktivnog sudjelovanja su udaljeni samo par klikova mišem – vidimo se!

Vidi Više Članaka

O Autoru Članka

Leon Kondres

Rođen i odrastao u Zagrebu, znači Hercegovac je. Navija za Chelsea od finala u Moskvi 2008. ili otkad ih je koristio na Fifi, ne zna ni on sam. Isto se bavi stand-up komedijom pa voli kad mu ljudi dođu na nastupe pljeskati iz sažaljenja.

Vidi Više Članaka